Robbery with Gold detectors

سرقت از منازل با طلایاب

سرقت از منازل با طلایاب

دزدیدن مال کسی به صورت پنهانی و بدون رضایت را سرقت گویند. از احکام آن به تفصیل در باب حدود و به مناسبت در باب صلات و غصب سخن گفته اند. سرقت عبارت است از دزدیدن مال دیگری به صورت پنهان؛ بر خلاف اختلاس که دزدیدن مال دیگری به سرعت و آشکار است؛ چنان که گرفتن به ناحق مال کسی را با زور و غلبه غصب گویند.
سرقت حرام، بلکه از گناهان کبیره است. سرقت موجب ضمان است. سرقت طلا جذاب‌ترین و البته پردرآمدترین کار برای دزدهای حرفه‌ای‌ است و ظاهرا هیچ‌وقت هم پایانی برای این داستان متصور نیست؛ چون تا وقتی نگهداری ناایمن طلا در خانه‌ها مرسوم است، دزدی هم می‌تواند رونق داشته باشد.

دزدی با فلزیاب از منازل حقیقت دارد؟

اخیرا شایعاتی مبنی بر سرقت از منازل با طلایاب در شیراز و تهران و … شنیده میشود و جامعه را دچار ترس و سردرگمی کرده است.نگهداری طلا به مقدار زیاد در خانه اشتباه محض است؛ چون با یک دزدی ساده، نتیجه زحمات چندین‌ساله، در چند دقیقه هدر می‌رود.
توصیه ما به همه این است که اگر طلاهای باارزش زیادی دارند، در بانک‌هایی که صندوق امانت دارند بگذارند؛ چون دزدان همیشه در کمین آنها هستند و آمارهای پلیس نشان می‌دهد که آنها هیچ‌وقت بی‌خیال دزدی طلا نمی‌شوند. برای تشخیص طلا از بدل میتوانید این مقاله را مطالعه کنید.
سرقت از منازل با طلایاب

سرقت از منازل با طلایاب

در این رابطه تیم کارشناسان شرکت IKPV به عنوان بزرگترین تولید کننده دستگاههای طلایاب بر خود لازم دید که توضیحاتی را در این رابطه به شما عزیزان ارائه کند.اولین گزارش در مورد سرقت از منازل با دستگاه طلایاب یا فلزیاب در سال 1395 توسط خبرگزاری باشگاه خبرنگاران جوان منتشر شد.
این خبر به سرعت در خبرگزاری های داخلی منتشر شد و باعث هراس خانواده ها و افراد شد که مبادا اموال آنها به این طریق به یغما برود. پس از این ماجراها افراد معمولی اقدام به پخش نظریه های غیر کارشناسی کرده و موجب ملتهب شدن بیش از پیش افکار عمومی شد و به دلیل موانع قانونی کاربرد و فروش دستگاههای طلایاب افراد متخصص نیز از اظهار نظر خودداری کردند و خلاء نظر های تخصصی همچنان باقی ماند.

آیا سرقت با طلایاب حقیقت دارد ؟

قبل از هر چیز لازم است تا دستگاه طلایاب را بشناسیم که در این پست میتوانید توضیحات کاملی را در مورد این دستگاه به دست آورید.حال که با طلایاب و ویژگی های آن آشنا شدید لازم است تا توضیحات تکمیلی را به شما عزیزان ارائه دهیم:
در پاسخ به این سوال که آیا از طلایاب در سرقت منازل استفاده میشود باید گفت : خیر!. این موضوع شایعه ای بیش نبوده و برای گمراه کردن شهروندان و دور کردن ذهن آنها از شیوه سرقت است.
دستگاههای طلایاب در منزل نمی توانند کار کنند. به علت وجود فلزات مختلف در جای جای منزل دستگاه فلزیاب نمیتواند کار کند مگر اینکه در فاصله 2 تا 3 متری طلا در خانه هیچ فلزی قرا نداشته باشد.اصولا این دستگاهها برای فزای باز و بیابان ها طراحی شده اند.
استفاده از دستگاه های طلایاب بسیار وقت گیر بوده و نیاز به دقت بسیار زیادی دارد پس عقلانی به نظر نمی رسد سارقی كه سرعت عمل و فرار از محل سرقت برای او از اولویت خاصی برخوردار است خود را گرفتار چنین دستگاه دست و پا گیری كند.

دروغی با عنوان سرقت با فلزیاب :

اصولا سارقین از شم و تجربه خود برای پیداکردن طلا استفاده می کنند و وقتی سارقی از یک خانه طلا سرقت می کند همه می گویند سارق طلایاب داشته است درحالیکه دزدان به خوبی می دانند چگونه طلاها را پیدا کنند. این موضوع را با سردار کیوان ظهیری رئیس پلیس پیشگیری پایتخت در میان گذاشتیم.
سردار ظهیری در پاسخ به اینکه آیا از بین تمامی سارقینی که در سال ۹۷ از سوی پلیس دستگیرشده‌اند فردی بوده که برای سرقت از طلایاب و حتی فلزیاب استفاده کرده باشد، اظهار کرد: در سال ۹۷ هیچ سارقی از طلایاب برای سرقت استفاده نکرده و حتی یک مورد هم نداشتیم که طلایاب جزو اموال کشف‌شده از آن‌ها باشد.
بنا به آنچه گفته شد سرقت با فلزیاب و طلایاب شایعه ای بیش نبوده و برای محافظت از اموالتان لازم است تا تدابیر بیشتری را به کار گیرید
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *