قیمت دستگاه اسکنر تصویری

قیمت دستگاه اسکنر تصویری

با سلام خدمت تمام دوستان و همراهان همیشگی، در این مقاله قصد داریم درباره قیمت دستگاه اسکنر تصویری صحبت کنیم. اما قبل از آغاز بحث درباره قیمت دستگاه اسکنر تصویری باید درباره خود اسکنر ها و قیمت گذاری آنها صحبت کنیم. پس تا انتها با ما باشید.

اسکنر تصویری چیست؟

اسکنر ها معمولا به دستگاههایی گفته میشوند که قابلیت ارائه تصویر از زیر زمین را دارند. اما منظور از تصویر ، مثل تصویری که دوربین گوشی شما می گیرد نیست. اسکنر ها از سنسور های مگنومتر استفاده می کنند که بر اساس میدان مغناطیسی کار می کنند و تصویری خروجی که از آن ها بدست می آید به صورت گراف های رنگی می باشد.

استفاده از این دستگاهها چند سالی است که با استقبال کاوشگران مواجه شده و توانسته اند در بازار به فروش خوبی دست پیدا کنند. گنج یاب اسکنر قادر است تا علاوه بر تشخیص فلز در زیر زمین ، ابعاد و عمق حدودی آن را نیز مشخص کند. این دستگاهها علاوه بر داشتن قدرت تفکیک مناسب باید دارای عمق کاوش مناسبی هم باشند.

قیمت دستگاه اسکنر تصویری

قیمت دستگاه اسکنر تصویری

قیمت دستگاه اسکنر تصویری :

اسکنر ها هم مانند دیگر فلزیاب ها دارای قیمت متغییری هستند و بستگی به قابلیت ها و امکاناتی که ارائه می دهند دارد. در این اسکنر ها یکی از مواردی که در قیمت دستگاه بسیار تاثیر گذار می باشد ، نوع سنسور مگنومتری است که سرکت تولید کننده در آن استفاده می کند. زیرا هرچه این سنسور های از کیفیت بسیار خوبی برخوردار باشند ، تصاویر خروجی نیز کیفیت بالایی دارد.

از طرف دیگر نوع مهم است که چه شرکتی اسکنر مربوطه را تولید کرده است ، تولید داخلی است یا خارجی. زیرا همان طور که قبلا هم گفتیم دستگاه های خارجی برای ورود به بازار داخلی دارای ممنوعیت هستند و اکثر از راه های غیر قانونی وارد می شوند که این خود باعث افزایش قیمت آن می شود.

البته در این زمینه باید گفت کمپانی آی کا پی وی با بیش از بیست سال سابقه در تولید و تهیه انواع دفینه یاب تصویری توانسته با بهره گیری از دانش روز دنیا و تخصص مهندسین ایرانی دستگاه هایی در سطح جهانی با قیمت بسیار پایین تر تولید و به بازار ارائه کند. دستگاه هایی مانند لئوپارد، رایچل، اشنایدر و …

نحوه کار اسکنر های تصویری :

این دستگاه ها معمولا از نرم افزار های خاصی برای تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات خروجی بهره می برند که معروف ترین ان ها نرم افزار ویژوالایزر می باشد که ساخت شرکت OKM می باشد و اکثر فلزیاب های تولید داخل نیز از این نرم افزار استفاده می کنند. استفاده از این نرم افزار ها باعث می شود تا بتوان اطلاعات و جزئیات بیشتری از هدف را بدست اورد که موجب صرفه جویی در زمیان و هزینه ما می شود. 

نتیجه گیری

در نهایت باید گفت دستگاه های تصویری بهترین حفره یاب ها و اتاقک یاب ها هستند. البته وجود سنسورهای با کیفیت و توازن بین آنها بسیار مهم است.

در ثانیه برد دستگاه ها باید کاملأ تنظیم با قدرت سنسورها باشند. برای همین می توانیم دستگاه های آی کا پی وی را بهترین انتخاب برای کاوشگران ایرانی بدانیم چرا که هم کیفیت بسیار بالایی دارند هم از نظر قیمت با نمونه های مشابه خارجی قابل مقایسه نیستند. و در ضمن تمامی دستگاه های این کمپانی با ضمانت نامه های معتبر و خدمات پس از فروش ارائه می شوند. و ما می توانیم به راحتی از آنها استفاده کنیم.

جهت تماس با مشاورین ما در کمپانی آی کا پی وی با شماره 09193461274 تماس بگیرید

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *