گنجیاب

گنجیاب

گنجیاب

با سلام خدمت تمام علاقه مندان حوزه کاوشگری، در این مقاله قصد داریم درباره گنجیاب صحبت کنیم. گنجیاب وسیله ای که می تواند کارایی های متفاوتی داشته باشد. بر اساس همین کارایی های متفاوت، فلزیاب ساختارهای گوناگونی دارد. در این مقاله هر نکته این که درباره این وسیله الکترونیکی باید بدانید را برای شما بازگو می کنیم. البته این مقاله شما را با گنجیاب آشنا می کند اما برای تحقیق بیشتر، بهتر است با افراد کار بلد هم مشورت کنید تا نکات ریز و اساسی را هم متوجه شوید.

کارایی فلزیاب

سه کارایی اصلی درباره فلزیاب وجود دارد. یکی کارایی تفریحی که در اکثر نقاط جهان بسیار مرسوم است و کاوشگران مبتدی با دستگاه های ساده می توانند مدت ها سرگرم شوند. کارایی دیگر در این دستگاه، امنیتی است. که همه ما آنها را در فروشگاه ها و گیت های فرودگاهی بارها مشاهده کرده ایم. اما دستگاه های حرفه ای تری هم وجود دارند. که می توانند برای دفینه یابی و اکتشافات باستانی استفاده شوند.

دستگاه های خارجی بیشتر کارایی تفریحی دارند. این دستگاه ها مجهز به سیستم وی ال اف هستند. در این سیستم کاوشگر می تواند فلزات را در عمق کم با دقت بالا کاوش کند. البته این دستگاه ها می توانند برای مین یابی در میدان های جنگی هم استفاده شوند.

فروشگاه ها و مکان های امنیتی برای راحتی و دقت در کار خودشان از دستگاه های فلزیاب دستی و گیت بهره می برند. این دستگاه ها هم با سیستم وی ال اف کار می کنند. که می توانند در عمق یک متر کارایی لازم  را داشته باشند و برای این افراد بسیار مفید باشند.

اما سیستم حرفه ای در این کار وی ال اف نیست. ما برای اکتشافات باستانی و دفینه یابی به دستگاهی نیاز داریم که در عمق بالا کارایی داشته باشد. این دستگاه ها مجهز به سیستم PL  یا همان پالسی هستند. دستگاه های پالسی می توانند به راحتی در عمق بالاتر از چهار متر کاوش کنند و به راحتی اهداف باستانی را کشف کنند.

سیستم های فلزیابی

کارکرد دستگاه های دفینه یاب پالسی بدین شکل است. که از طریق لوپ یا کویلی که به پنل دستگاه متصل است. فرکانس هایی را با عمق زیاد به لایه های زیر زمین ارسال می کنند. این فرکانس ها بعد از مدت زمان بسیار کوتاهی به کویل فلزیاب برمی گردند.

اگر در زمین فلزی وجود داشته باشد این رفت و برگشت فرکانس ها با شکست فرکانسی یا تغییر همراه است این تغییر باعث می شود که ما با صدای بوق از وجود آن فلز آگاه شویم. اما سوال این است که این دستگاه ها تمام فلزات درون زمین را شناسایی می کنند یا می توانند فلز با ارزشی مانند طلا را جداگانه شناسایی کنند؟

فلزیاب

فلزیاب

در پاسخ باید بگوییم دستگاه های گنجیاب حرفه ای مجهز به سیستم تفکیک فلزات با ارزش از کم ارزش هستند. این سیستم می تواند فلزات با ارزش را به راحتی و به صورت جداگانه شناسایی کند. برای مثال ما برای کشف فلز طلا، در یک محیط باید ولوم سنس دستگاه را روی کلمه GOLD قرار دهیم.

دستگاه ما در این حالت فرکانس مرتبط با همین فلز را به لایه های زمین ارسال می کند. و بازگشت همان فرکانس را دریافت کرده و در صورت وجود طلا؛ شکست فرکانس را نشان میدهد.

به زبان ساده ما می توانیم دستگاه را روی یک فلز خاص تنظیم کنیم و تنها همان فلز را در محیط کاوش کنیم. البته این کار را برای فلزاتی مانند نقره، مس، مفرق و … هم می توانیم انجام دهیم.

بالانس فلزیاب

غیر از تفکیک فلزات ما می توانیم از سیستم بالانس اتوماتیک یا دستی هم در دستگاه های حرفه ای بهره ببریم. این سیستم می تواند کاری کند که دستگاه شما با ثبات کامل کار کند. و از زدن بوق های اشتباه جلوگیری می کند. دستگاه هایی مانند آنتارس، ساخت آی کا پی وی تمام این امکانات را دارد و می تواند در بالاترین سطح جهان کارایی داشته باشد.

غیر از سیستم های یاد شده ما می توانیم از سیستم های کمکی هم بهره ببریم. دستگاهی که مجهز به این سیستم های کمکی باشد را فلزیاب مکمل می نامیم برای آشنایی با بهترین دستگاه های کمکی همچنان با ما همراه باشید.

دفینه یاب مکمل

بهترین سیستم های مکمل که می توانند در دفینه یابی کارایی زیادی داشته باشند. اسکنر ها، یون یاب، دسته سنسور و ردیاب های آنتن راداری هستند. ما در این بخش به صورت مختصر درباره این سیستم ها صحبت خواهیم کرد.

اسکنر

دستگاه های گنج یاب تصویری را اسکنر هم می نامیم. این سیستم ها می توانند از طریق سنسورهای تصویری در یک باکس، تصاویر لایه های زمین را به صورت دو بعدی و سه بعدی به دست کاوشگران برسانند. این سیستم می تواند به صورت عکسبرداری و لایو اسکن کار کند.

این باکس ها به دسته ای متصل می شوند. بعد کاوشگران آن را به صورت زیک زاکی از روی سطح زمین عبور می دهند. بعد از این کار می توانند تصاویری بدست آورند که وجود فلزات با ارزش و کم ارزش و حتی اتاقک های زیر زمینی را به آنها نشان می دهد.

یون یاب

یون یاب ابزار بسیار ساده اما کارآمد می باشد. این دسته که می تواند دریافت کننده قدرتمندی برای گازهای طلا باشد در محیط های بسته بسیار کارایی دارد. یون یاب می تواند کاوشگر را به سمت طلا راهنمایی کند.

ردیاب

دستگاه های آنتن راداری دو دسته آنتن هستند که می توانند به صورت فرکانسی و خوراک خور کارایی داشته باشند. این دستگاه ها با اتصال به پنل دستگاه و تنظیم روی فرکانس طلا، می توانند این فلز را در محیطی در حدود هزار متر مربع کشف کنند. البته این سیستم می تواند کاوشگران را به نزدیکی طلا ببرد و برای رسیدن به هدف باید از دستگاه پالسی نقطه زن بهره ببریم.

دسته سنسور

دسته سنسور یک جعبه است که دو سنسور تصویری در آن قرار دارد. این دسته می تواند به اتصال به تبلت یا لب تاپ تصاویر لایه های زمین را نشان دهد. عملکرد این دسته ها به اسکنرها یکسان است اما بیشتر در محیط های کوهستانی و مکان های صعب العبور استفاده می شود.

نتیجه گیری

در نهایت توصیه ما این است که دستگاه های گنجیاب حرفه ای را از کمپانی حرفه ای تهیه کنید. در واقع افرادی که تولید کنند نیستند نمی توانند دستگاه خود را ضمانت کنند. کمپانی آی کا پی وی با بیش از بیست سال سابقه در تهیه و تولید انواع فلزیاب توانسته بهترین دستگاه های ایرانی را تولید کند.

این دستگاه ها با ضمانت نامه کتبی معتبر و خدمات پس از فروش ارائه می شوند و خیال مشتریان را از کیفیت راحت می کند. تست رایگان قبل از خرید می تواند امکان بهترین خرید را در مقابل شما قرار دهد.

کمپانی آی کا پی وی بیش از چهل مدل دستگاه مکمل و تک کاره دارد که می توانید برای هر نوع کاوش از آنها استفاده کنید.

جهت مشاوره رایگان با شماره های 09917579030 – 09120043750 تماس بگیرید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *